MiSSueNovinkyKolekceE-shopBlogO mněKontaktkosik (0)


Raw Safari Mix

Dámy a pánové, představuji Vám RAW SAFARI MIX, sušené ovocné pláty ve tvaru zvířátek, pro malé i velké!

Inspirovalo mě cukroví, které jsem připravovala na vánoce-banánové ruličky a samotné raw palačinky-sušené placky z banánů a citronové šťávy. Zkusila jsem další ovoce a výsledek byl skvělý! Tak vznikla má zvířátka.

 

 

 

Zvířátka jsou sušena do 37 stupňů, aby zůstala vysloveně živá, časově každé dle své potřeby, do úplného vysušení. Vzniká tak gumový, hravě žvýkací plát s koncentrovanou chutí daného ovoce. Slazeny jsou pouze medem, agávovým sirupem, či stévií. To jsem kombinovala podle chutí a konzistence mixovaného ovoce. (Vysvětlivky u každého zvířátka, viz výše) 

Myslím, že je to skvělá náhražka jakýchkoli gumových medvídků a jiných chemických cukrlátek, nevhodných nejen pro vegetariany a vegany,svým obsahem vepřové želatiny, ale myslím, že nevhodná pro děti vůbec. 

Jsou 100% raw, lahodné i zábavné!

 

 

 

Každý balíček obsahuje sedm kousků zvířátek.

Na Apetit pikniku mezi všemi zákusky moc nevynikly, pár nám jich zbylo. Zároveň, kdyby byl velký zájem, ráda nasuším další várku. Teď s naší novou Excalibrovou sušičkou to bude hned!

 

 

Vánoční cukroví, ochutnej od Missue

Pokud Vás láká ochutnat tento rok zdravé a lahodné cukroví,
můžete vyzkoušet to moje.
Bez cukru, lepku, laktozy, bez pečení.
A i tak sladké, křehké, dokonale vánoční.
Vyzvednutí je možné buď v Praze nebo posílám poštou.
 

Kurz RAW vegan DEZERTY 12.2.2017

Srdečně vás zvu na první sladký kurz v tomto roce, 
RAW VEGAN DEZERTY s Missue aneb jak na sladké bez mouky, mléka, vajec a bílého cukru?

Raw vegan PARTY recepty 5.3..2017

Srdečně vás zvu na druhý kurz v tomto roce, 
Raw vegan PARTY recepty aneb jak uspokojit své choutky a okouzlit návštěvu.

Kurz raw food s Missue DĚTI

Ráda bych Vás pozvala na nedělní kurz živé stravy věnovaný nejen,
ale převážně stravování našich malých DĚTÍ. Přijďte se inspirovat,
jak do našeho, tak i dětského jídelníčku zahrnout více živých, zdravých pokrmů.

Raw vegan rozvozové OBĚDY, 27.9.

S radostí vás zvu na druhý úterní (pražský) RAW VEGAN rozvozový OBĚD, který bude 27.9.
Vše RAW = připravené do 42stupňu!

Budete moci ochutnat Čínu v mém syrovém podání s marinovanou a sušenou dužinou z kokosového masa.
Objednávky přijímáme do pátečního večera!!

Raw vegan rozvozové OBĚDY, 20.9.

S radostí vás po prázdninové pauze znovu lákám na (pražské) 
RAW VEGAN rozvozové OBĚDY, které budou opět probíhat jednou týdně, tentokrát každé úterý.

Začínáme tedy v úterý 20.9. a objednávat můžete již dnes, nejpozději však do nedělního večera!
Připravila jsem pro vás tak trochu orientální oběd :)

Missue Raw Food nejlepším kulinářem Apetit pikniku 2014

Na festivalu Apetit piknik, kde jsme se prezentovali mezi domácími kulináři svými raw zákusky a živými jinými pochutinami, jsme získali titul Nejlepší kulinář roku 2014!

Missue Raw food mezi kulináři na Apetit Pikniku

21. 6. 2014 jsme měli možnost poprvé veřejně představit své zákusky a jiné dobroty na Apetit pikniku, mezi "domácími kulináři". Je to možnost, kterou časopis Apetit nabízí každý rok. Tentokrát vybrali dvacet domácích tvůrců a my byli mezi nimi. Podmínkou pro všechny bylo, aby produkty do této doby nebyly nikde veřejně prodávány. Jednoduše velká příležitost pro domácí kuchtíky, vyzkoušet si prodej svých dobrot a mít okamžitou zpětnou vazbu. 

Missue lahodné nově a syrově

Missue lahodné prošlo velkou změnou. Ruku v ruce s myšlenkovým i rodinným vývojem, jsem přešla na tvorbu čistě živých pochutin, na syrovou stravu. Místo zavařeného a konzervovaného ovoce tvořím jen z čerstvých surovin, které tepelně upravuji do 37 stupňů (převážně jen při sušení), jako je teplota našeho těla, na které jsou plodiny připraveny a tělo si z nich vezme všechny potřebné živiny.

Pletené vaky

Vyražme na piknik s Pleteným vakem! 

A konečně je tu jaro a konečně jsou tu i Pletené vaky! Jsou pevné, ale skladné. Lehké, ale unesou těžký náklad. Takže styl i pohodlí. Tohle spojení mam nejradší.. Každý je jiný, každý je originální...

 

 

TOPlist(c) Michaela Bratrychová | missue | 2012 | missue@email.czdesign Klára Zápotocká