Dlouho ve mně zrála myšlenka na jarní batohy z recyklovaného pleteného materiálu. Hřejivé na záda, skladné, přesto pevné, velké vaky, které půjdou nosit na zádech jako batoh, křížem přes jendo rameno jako vak, či klasicky na jednom rameni, jako taška.... Vejde se do nich spoustu věcí, na jarní válety, na piknik, ale i drobnosti do kapsiček.
A konečně je tu jaro a konečně jsou tu i Pletené vaky! Jsou pevné, ale skladné. Lehké, ale unesou těžký náklad.
Takže styl i pohodlí. Tohle spojení mam nejradší.. Každý je jiný, každý je originální.
K zakoupení v e-shopu, k prohlížení v galerii...
Krásné jaro!
Pokud Vás láká ochutnat tento rok zdravé a lahodné cukroví,
můžete vyzkoušet to moje.
Bez cukru, lepku, laktozy, bez pečení.
A i tak sladké, křehké, dokonale vánoční.
Vyzvednutí je možné buď v Praze nebo posílám poštou.
Srdečně vás zvu na první sladký kurz v tomto roce,
RAW VEGAN DEZERTY s Missue aneb jak na sladké bez mouky, mléka, vajec a bílého cukru?
Srdečně vás zvu na druhý kurz v tomto roce,
Raw vegan PARTY recepty aneb jak uspokojit své choutky a okouzlit návštěvu.
Ráda bych Vás pozvala na nedělní kurz živé stravy věnovaný nejen,
ale převážně stravování našich malých DĚTÍ. Přijďte se inspirovat,
jak do našeho, tak i dětského jídelníčku zahrnout více živých, zdravých pokrmů.
S radostí vás zvu na druhý úterní (pražský) RAW VEGAN rozvozový OBĚD, který bude 27.9.
Vše RAW = připravené do 42stupňu!
Budete moci ochutnat Čínu v mém syrovém podání s marinovanou a sušenou dužinou z kokosového masa.
Objednávky přijímáme do pátečního večera!!
S radostí vás po prázdninové pauze znovu lákám na (pražské)
RAW VEGAN rozvozové OBĚDY, které budou opět probíhat jednou týdně, tentokrát každé úterý.
Začínáme tedy v úterý 20.9. a objednávat můžete již dnes, nejpozději však do nedělního večera!
Připravila jsem pro vás tak trochu orientální oběd :)
Dámy a pánové, představuji Vám RAW SAFARI MIX, sušené ovocné pláty ve tvaru zvířátek, pro malé i velké!
Inspirovalo mě cukroví, které jsem připravovala na vánoce-banánové ruličky a samotné raw palačinky-sušené placky z banánů a citronové šťávy. Zkusila jsem další ovoce a výsledek byl skvělý! Tak vznikla má zvířátka.
Na festivalu Apetit piknik, kde jsme se prezentovali mezi domácími kulináři svými raw zákusky a živými jinými pochutinami, jsme získali titul Nejlepší kulinář roku 2014!
21. 6. 2014 jsme měli možnost poprvé veřejně představit své zákusky a jiné dobroty na Apetit pikniku, mezi "domácími kulináři". Je to možnost, kterou časopis Apetit nabízí každý rok. Tentokrát vybrali dvacet domácích tvůrců a my byli mezi nimi. Podmínkou pro všechny bylo, aby produkty do této doby nebyly nikde veřejně prodávány. Jednoduše velká příležitost pro domácí kuchtíky, vyzkoušet si prodej svých dobrot a mít okamžitou zpětnou vazbu.
Missue lahodné prošlo velkou změnou. Ruku v ruce s myšlenkovým i rodinným vývojem, jsem přešla na tvorbu čistě živých pochutin, na syrovou stravu. Místo zavařeného a konzervovaného ovoce tvořím jen z čerstvých surovin, které tepelně upravuji do 37 stupňů (převážně jen při sušení), jako je teplota našeho těla, na které jsou plodiny připraveny a tělo si z nich vezme všechny potřebné živiny.
(c) Michaela Bratrychová | missue | 2012 | missue@email.czdesign Klára Zápotocká