Domácí pyré z jedlých kaštanů, podle
mé vlastné receptury.
Jeho konzistence je hustě krémová. Výborně se hodí do jakýchkoli dezertů. Francouzi jej tradičně používají
k palačinkám a lívancům. Může se však využít i do dortových a koláčových krémů a polev, či do cheesecaku. Má velmi typickou chuť, s jemnou podobností
k uřechům.
Kaštanové pyré je skvělé jako dezert
už jen samo smíchané se zakysanou smetanou. Vřele doporučuji :)
Něco o kaštanech: Jedlý kaštan působí příznivě na vlasy, kůži, při námaze, únavě a stresu. Využívá se při prevenci chorob kardiovaskulárních, respiračních, jaterních
i při poruchách krvetvorby.
100g jedlých kaštanů obsahuje
Složení: jedlé kaštany, třtinový cukr, kakao, citronová šťáva, vanilkové lusky, směs koření, voda.
Obsah: 65g
(c) Michaela Bratrychová | missue | 2012 | missue@email.czdesign Klára Zápotocká